Förare stoppar en ung kvinna. Du kommer aldrig att tro vad han föreslår.

** Den här artikeln har tagits bort – admin **

Ta reda på varför denna 81-åriga mormor är en prata om staden

Utmanande tanken att äldre damer är långsam är 81-årige Michalina Borowczyk-Jędrzeje. Den polska mormor är den stolta ägaren till en 2016 Subaru WRX STI, en bil som hon tycker om att ta ut för en tur varje dag. Fotografier och videoklipp av henne som kör den snygga sportbilen har blivit virala online, mycket till nöjen av yngre polska invånare.

Med tanke på media avslöjade Michalina att hon varit passionerad om snabba bilar sedan barndomen. Och nu när hon är pensionär, har hon gott om tid att köra runt i staden i sin favoritbil. Vissa rapporter har föreslagit att Subaru inte är Michalinas första bil – hon har uppenbarligen ägt flera Opels, en BMW, en Mazda och en Honda före detta. Men Subaru har alltid varit hennes favorit, och hon sparade i 13 år innan hon äntligen kunde få råd till bilens 46 000 € ($ 50 285). “Jag älskar ljudet av sin motor”, sa hon. “Det snurrar, det är ett nöje. Den här bilen har en själ, ett hjärta, och till skillnad från andra bilar, fick det mig fast. ”

Michalina, bosatt i Katowice, tar ofta sina bilar för åkturer till andra städer, liksom Czestochowa, Krakow och Wroclaw. Hon klarar av att sätta in 6000 till 9000 miles av att köra ett år, vilket inte är illa alls med tanke på hennes ålder. Att behålla dessa bilar är självklart inte billigt, men besparingarna från hennes investeringar och hyror från sina ärvda egenskaper bidrar till att hålla sin dyra hobby på väg.

Denna berättelse visar bara att du inte behöver sluta ha kul bara för att du är äldre. Om en 81-årig kvinna kan köra en 300 hk Subaru WRX, kan jag definitivt fortsätta spela videospel utan att oroa folk kanske tror att jag är omogen. Tack, Michalina! Åh, och jag älskar dina körhandskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *